De Aardappelhoeve is dé partner in aardappelverpakking voor retail en producenten van afgeleide aardappelproducten.

De Aardappelhoeve stapt mee in project Food from Food

Het project Food from Food stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de agro- en voedingsmiddelenindustrie op het vlak van verwaarding van plantaardige nevenstromen tot voedingsmiddelen.

Food from Food is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op financieel als praktisch gebied. De Aardappelhoeve is bijzonder trots dat het hier deel van kan uitmaken. Meer info over wat we samen zullen uitwerken volgt snel!

Ben jij ook op zoek naar nieuwe product ideeën? Wil je meerwaarde bieden aan plantaardige nevenstromen? Test jouw product en proces in één van de Food from Food-faciliteiten, vergroot je markt tot over de landsgrenzen en maak gebruik van het fonds dat Food from Food biedt. 

Food from Food is gefinancierd binnen het Interreg V-programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkings -programma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Dit project loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2019. 

Lees meer op de website van Food from Food.