De Aardappelhoeve is dé partner in aardappelverpakking voor retail en producenten van afgeleide aardappelproducten.

Aardappelen: zachtaardig, nooit hardvochtig en bovenal buitengewoon lekker!

Aardappelen zijn onlosmakelijk verbonden aan de Belgische keuken. Ze komen in verschillende vormen, maten en kleuren.

Bloemige soorten heten in de volksmond ‘zachtkokend’. Hun vruchtvlees bevat meer zetmeel en daardoor vallen ze een beetje uiteen bij het koken. Ideaal voor frietjes, puree of kroketjes! Vastkokende aardappelen hebben dan weer stevig vruchtvlees. Ze zijn geschikt voor gekookte, gebakken of gestoomde aardappelen. Of je kan ze tot hun recht laten komen in een zomerse aardappelsalade.

Wil je langer genieten van je zak aardappelen? Bewaar ze dan niet in de koelkast. Kou kan de smaak beïnvloeden. Leg ze bij voorkeur op een koele en donkere plek (± 10 °C). Denk maar aan een kelder of een berghok.

Foto: © freepik.com